headershadow

Latest Blogposts

Bodywork

Gymnastiserend Bodywork bestaat uit een complete reeks aan basis oefeningen, -technieken, -stretches en mobilisatieoefeningen die je de gelegenheid geven om je paard op de grond te gymnastiseren.

Dit bodywork is geschikt voor ieder paard en dagelijks toe te passen als aanvulling op je poetsbeurt of verzorgingsritueel. Ze zorgen er voor dat je je paard zijn lichaam beter leert kennen, geeft je naast je training en verzorging extra quality-time met je paard en zorgt er ook nog eens voor dat hij sterker, soepeler en fitter wordt.

Zelf aan de slag?

Zomer Bodywork Challenge

Te warm om te rijden maar wil je toch wat kunnen doen met je paard? Meld je dan nu aan voor de GRATIS 'Zomer Bodywork Challenge'.

Leer vanuit huis, hoe je jouw paard met bodywork naast je training effectief kunt ondersteunen. 10 dagen lang, iedere dag een nieuwe oefening!

WAT IS BODYWORK?

DifferHand Bodywork bestaat uit een reeks oefeningen, -technieken, -stretches en mobilisatieoefeningen die je de gelegenheid geven om je paard op de grond te gymnastiseren.

Tijdens deze challenge deel ik mijn 10 meest effectieve oefeningen en technieken die jij zelf kunt toepassen om je paard soepel, lenig en fit te houden!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

10 dagen lang ontvang je van mij een mailtje met daar in een bodywork oefening of techniek. Ik leg je uitgebreid uit waar je op moet letten en wat het effect is voor je paard.

Daarbij ontvang je gedurende de challenge iedere dag een PDF sheet die je kunt downloaden en uitprinten. Zo kun je iedere dag, alle informatie mee naar stal nemen en direct toepassen.

Na 10 dagen heb je dus je eigen werkboekje met PDF's welke je in je zadelkast op kunt hangen. Op deze manier kun je de oefeningen die het beste bij jou en je paard passen iedere dag blijven toepassen voor een optimaal resultaat.

Meld je aan voor het evenement en vul je naam en emailadres in in de link om je aan te melden. 

Gratis E-BOOK

In het gratis e-book, rechts bovenin het scherm, staan al 6 basis-oefeningen waar je thuis direct mee van start kunt.

Gratis VIDEO

In deze video laat ik zien hoe je met behulp van een Shiatsu massage techniek de rug van je paard kunt masseren. Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij gewerkt wordt op de energiebanen en punten die daar op liggen. Het wordt ook wel ‘acupunctuur zonder naalden’ genoemd.

Het doel is het verkrijgen van ontspanning en het stimuleren van de energiedoorstroming. Veel paarden reageren tijdens het masseren door te gapen, het hoofd te laten zakken, te zuchten of proesten, diep te zuchten of zelfs door te ogen dicht te doen.

 

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Bodywork

Plaats een reactie


*