headershadow

Latest Blogposts

Bit-trainingsdagen - WIN kaarten!

Op zaterdag 3, en zondag 4 januari organiseert Bit de Bit-trainingsdagen. Tijdens deze trainingsdagen wordt er gescout naar jong talent. Eveneens zullen er tijdens deze dagen diverse demonstraties, clinics, workshops en lezingen gegeven worden. Waarvan ik er ook een aantal zal verzorgen! 

Op zondag 4 november wel te verstaan. Tijdens deze dag zal ik twee lezingen verzorgen, een over hoe ruiters hun ruitergevoel kunnen vergroten. En de tweede over het kiezen van trainingsstrategieen die passen bij het karakter van je paard. Daarnaast al ik een live shiatsu & bodywork workshop geven waarbij 4 deelnemers en het publiek een aantal technieken leren die ze zelf toe kunnen passen thuis op hun paard. Als laatst geef ik nog een demonstratie 'dressuur op de grond'. Hier in laat ik het publiek zien hoe ze in hun training kunnen varieren door gebruik te maken van dressuur op de grond. Een verrassend leuk en effectief trainingselement.

Actie afgelopen! Nu komt het leukste van alles, ik mag kaarten weggeven voor deze dagen! Wil jij kans maken om te winnen? Bedenk dan welke vriend of vriendin je mee zou willen nemen, ga naar deze Facebook pagina en tag je vriend of vriendin! Maandag kiezen we de winnaars dus houd de pagina goed in de gaten. De winnaars hebben bericht gehad!

Lees alles over de Bit-trainingsdagen op http://www.bitmagazine.nl/trainingsdagen/.

 

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Bit-trainingsdagen - WIN kaarten!

Plaats een reactie


*