headershadow

Latest Blogposts

De Juiste Mindset

De juiste mindset, je zou het ook de juiste instelling kunnen noemen, heb je nodig om succesvol te worden in alles wat je wilt bereiken samen met je paard.

Om de beste relatie met je paard te ontwikkelen, de beste samenwerking en resultaten te krijgen heb je de juiste mindset nodig. Het mooie van dit alles is dat je je mindset zelf kunt kiezen! Je kiest hoe je je voelt, wat je wilt bereiken en waar je aan wilt werken.

Nu denk jij waarschijnlijk, ‘maar ik heb helemaal geen invloed op hoe ik me voel!’. Ik kan je vertellen, dat heb je wel. Als dit nieuw voor je is kan het alleen wel zo zijn dat je dit nog als moeilijk of onmogelijk ervaart.

Wat je kan helpen om je goed te voelen is denken aan iets waar jij je blij door voelt. Als ik bijvoorbeeld aan mijn paard Erengue denk (een enorme clown) voel ik me á la minute blij. www.CuteOverload.com doet het over het algemeen ook altijd goed 😉 Of misschien wordt jij van heel andere dingen blij, dat kan! Kies bewust iets waar jij blij van wordt en VOEL!Mindset2

Dankbaarheid is een ander middel om je leven te verreiken en je te beseffen hoe gelukkig je kunt zijn. Wanneer je je ellendig of ‘ongelukkig’ voelt, noem dan voor jezelf eens minstens 10 dingen waar je dankbaar voor bent in je leven. Dit kan echt vanalles zijn, van het dak boven je hoofd, tot de mensen om je heen, tot de auto waar je in rijdt, tot je paarden, etc. Dankbaarheid creeërt waardering. Daar ontbreekt het in onze maatschappij nog wel eens aan.

Bedenk je de volgende twee situaties eens voor:

1. Je werkt voor een baas, manager, teamleider o.i.d. die je waardeert en dankbaar is voor wat je doet.

2. Je werkt voor een baas, manager, teamleider o.i.d. die je constant bekritiseerd en zijn waardering niet naar je uit.

Voor welke baas zou jij zonder problemen gráág een stapje harder doen als hij je dit vraagt?Mindset

Het zit ‘m in de vorige kwestie niet dat baas 2 je niet waardeert, waarschijnlijk doet hij dat wel maar uit hij het niet. Dáár wringt de schoen 😉

Probeer je vanuit hier eens in te leven in je paard. Met wat voor mens heeft jouw paard te maken? Uit jij je dankbaarheid en waardering naar je paard?

Heb jij de juiste mindset?

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “De Juiste Mindset

Plaats een reactie


*