headershadow

Latest Blogposts

Gratis online workshop 'van dromen naar doelen'

Wil jij ook meedoen en het komende jaar een start maken met het verwezenlijken van jouw dromen? Dan is deze online workshop echt wat voor jou! Voorheen heb ik deze succesvolle workshop diverse keren 'live' gegeven, maar dit jaar voor het eerst hebben we er voor gekozen om 'm online aan te bieden. 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met weergeven van jouw DROMEN, deze definieren we vervolgens in echte concrete DOELEN.

Hier maken we een prachtig VISIONBOARD bij zodat je je dromen en doelen visueel maakt. Visualisatie is een ontzettende krachtige techniek die je helpt om focus te houden!

Je kunt je aanmelden via deze link:

http://differhand.nl/gratis-online-workshop/

Aan de hand hiervan maken we een PLAN om er achter te komen welke ACTIES jij moet ondernemen en welke COMPETENTIES je moet ontwikkelen om de door jou gedroomde RESULTATEN te bereiken.

Of je nou de relatie van je dromen wilt met je paard, of de overstap wilt maken om bijvoorbeeld bitloos te rijden, bepaalde wedstrijd ambities hebt of je doel is om samen met je paard in rengalop over het strand te crossen. Het kan allemaal!

 

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Gratis online workshop 'van dromen naar doelen'

Plaats een reactie


*