headershadow

Latest Blogposts

GRATIS workshop 'van Dromen naar Doelen'

Je kunt je vanaf nu aanmelden om op maandag 16 januari deel te nemen aan de gratis workshop 'van dromen naar doelen'.

Wil jij van 2017 jouw beste jaar ooit maken? En van je dromen doelen maken? Lees dan verder.

Tijdens deze avond gaan we aan de slag met weergeven van jouw dromen in een VISIONBOARD en deze vervolgens definieren in echte concrete DOELEN.

Aan de hand hiervan maken we een JAARPLAN zodat jij aan het einde van deze avond een compleet plan hebt hoe jij stapje voor stapje je doelen kunt bereiken en je dromen waar kunt maken!

Of je nou de relatie van je dromen wilt met je paard, of de overstap wilt maken om bijvoorbeeld bitloos te rijden, bepaalde wedstrijd ambities hebt of je doel is om samen met je paard in rengalop over het strand te crossen.

Het maakt allemaal niet uit, ieder zijn dromen en doelen zijn persoonlijk en tijdens deze avond wordt je geholpen met het bepalen welke stappen je moet zetten om je doelen te behalen.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via info@differhand.nl o.v.v. 'workshop van dromen naar doelen' en het aantal personen waar je mee komt.

Datum: Maandag 16 januari 2017
Tijd:19.00u - 21.30u
Adres: Iron Horse Ranch, Ikkerseweg 2, 3222 EJ, Hellevoetsluis

Breng zelf pen + papier om op te schrijven én een paar mooie foto's van jezelf en je paard mee die op je visionboard kunnen, overige materialen zijn inbegrepen.

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “GRATIS workshop 'van Dromen naar Doelen'

Plaats een reactie


*