headershadow

Latest Blogposts

Kerstvakantie Workshop Marathon

In de kerstvakantie organiseer ik een workshop marathon waarin we 8 veel voorkomende problemen gaan behandelen met behulp van Shiatsu, bodywork en andere alternatieve middelen zoals bijvoorbeeld essentiele olien en kruiden.

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij gewerkt wordt op de meridianen, ook wel energiebanen genoemd. Op deze energiebanen liggen acupunctuurpunten waar druk op uitgeoefend wordt. Shiatsu wordt ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd.

De opzet is hetzelfde als de wel-bekende ochtendworkshops die ik het afgelopen jaar 1x per maand op zaterdag gaf. Je kunt je zowel voor losse workshops-, als voor de hele serie aanmelden.

De planning is als volgt:

Zaterdag 20 dec. 10-12u. Koliek;
Zaterdag 20 dec. 12.30-14.30u Maagproblemen;

Zondag 21 dec. 10-12u. Cushing, hoefbehangenheid en insulineresistentie;
Zondag 21 dec. 12.30-14.30u. Zomereczeem en mok;

Zaterdag 27 dec. 10-12u. Artrose en gewrichtsproblemen;
Zaterdag 27 dec. 12.30-14.30u. Luchtwegproblemen;

Zondag 28 dec. 10-12u. Weerstand, immuunsysteem en oudere paarden;
Zondag 28 dec. 12.30-14.30u. Spieren, spierbevangenheid en pezen;

Tijdens alle workshops leren de deelnemers diverse (shiatsu)technieken waarbij gewerkt wordt op de acupunctuurpunten en meridianen, en alternatieve ondersteunende middelen die ze zelf naast de behandeling van de dierenarts veilig in kunnen zetten bij de specifieke kwalen.

We werken er aan om de energiedoorstroming weer te optimaliseren waardoor het fysieke lichaam in staat wordt gesteld zijn zelfherstellend vermogen weer ten volle te benutten.

Investing

Je investering is per workshop €25,-. Wanneer je besluit om je voor alle workshops in één keer aan te melden mag je alle workshops een 2e persoon meenemen voor 50% korting. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die hun eigen paard mee willen nemen, meld je hiervoor op tijd aan! Paard meenemen = gratis!

Thuisgebruik

Deze workshops zijn specifiek voor 'thuisgebruik' op je eigen paard en niet bedoeld als bijscholing voor professionals. Daarnaast zijn de behandelingsroutines die je tijdens deze workshops leert NOOIT een vervanging voor het advies of een behandeling van de dierenarts. De dierenarts zal altijd geconsulteerd moeten worden als je paard ziekteverschijnselen vertoont.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden kan via info@differhand.nl o.v.v. de betreffende workshop(s), naam en telefoonnummer.

Locatie

De workshops worden gegeven bij Trainingscentrum DifferHand, Kruisdijk 1 in Strijen.

 

0 reacties op “Kerstvakantie Workshop Marathon

Plaats een reactie


*