headershadow

Page content

Lesmogelijkheden

Wil jij ook leren hoe je een optimale samenwerking kunt krijgen met je paard? Dan kan ik je helpen.

 

Mijn leerlingprofiel

Ik werk het liefst met gemotiveerde gedreven mensen die het beste uit zichzelf en hun paard willen halen.

Alleen op deze manier kan ik je 100% van mijn inzet, energie en aandacht geven en is het lesgeven voor mij ook bevredigend. Ik help je graag met alle kennis die ik heb om je te leren verdiepen in het bouwen aan een optimale samenwerking met je paard.

Jij als ruiter, de relatie tussen jou en je paard en de onmisbare gymnastiserende training zijn de kernelementen die bouwen aan een optimale samenwerking.

Ben jij bereid om de tijd te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn, en hecht je meer waarde aan een goede basis waarin vertrouwen en respect centraal staan dan aan "quick-fixes", dan ben je van harte welkom om een proefles te komen volgen.

Ik kan je begeleiden op het gebied van:

  • Grondwerk;
  • Werken in vrijheid;
  • Werken aan de hand;
  • Zitlessen;
  • Rijlessen.

Privéles of lesdag

Er is zowel de mogelijkheid om privéles (in de Hoeksche Waard of op locatie) te volgen als de mogelijkheid om een lesdag op jouw locatie (Nederland, België, Duitsland) te organiseren. Op deze lesdagen krijgt elke deelnemende combinatie individueel les en de andere praktijkdeelnemers kunnen alle lessen mee volgen als toeschouwer.

Het geeft je de kans om andere mensen met hun paarden aan het werk te zien, je kunt hier vragen over stellen en op die manier veel bij leren. Tijdens een lesdag komen er verschillende onderwerpen aan bod die voor iedereen leerzaam zijn.

Als deelnemer kun je meerdere lessen volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om een halve of hele dag voor jezelf te boeken, zodat je dan een halve of hele dag één op één les krijgt.

Workshop

Wil je leren welke bodywork technieken je voor jouw paard het beste in kunt zetten? Hou dan de agenda op facebook in de gaten want daar plan ik iedere maand een Shiatsu & Bodywork ochtendworkshop waar in we een specifiek onderdeel van het paardenlichaam behandelen.

Heb je bij jou op stal een groep enthousiastelingen? Ik verzorg deze workshops ook op locatie. Neem contact met me op via het contactformulier voor meer informatie.

Clinic/lezing/demonstratie

Met regelmaat verzorg ik met veel enthousiasme clinics, lezingen en demostraties voor diverse evenementen of gelegenheden. Heb jij interesse in een inspirerende activiteit op jouw evenement of een educatief programma voor bij jou op stal? Neem dan contact met me op via het contactformulier voor meer informatie.