headershadow

Latest Blogposts

Ontleding hoef

Pas terug kwam ik deze filmpjes tegen op YouTube en vanaf het moment dat ik ze zag wist ik dat ik ze graag via de site met jullie wilde delen. Op deze 5 delige serie kun je zien hoe KC La Pierre, een Amerikaanse hoefspecialst, een volledige ‘dissectie’ oftewel ontleding doet van de hoef van het paard. Ik vond het super interessant om te zien en ik denk dat dit voor iedere paardeneigenaar leerzaam en interessant is.

Één tip vooraf, bekijk deze filmpjes niet als je aan het eten bent. Het is eigenlijk allemaal best ‘clean’ om te zien, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen toch niet eetlust bevorderend werkt 😉

En, allemaal gekeken? Wat was jouw grootste aha-moment? Ben je iets te weten gekomen over de hoef van je paard wat je nog niet wist? Deel het in het commentaarveld hier onder.

Vond het het moeilijk om de filmpjes in het engels te volgen en wil je toch graag meer weten over gezonde paardenhoeven? Kijk dan eens op www.paardenhoeven.info.

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Ontleding hoef

Plaats een reactie


*