headershadow

Page content

Kelly

Kerst12-4Over Kelly de Geus

Door ruiters te begeleiding in hun individuele ontwikkelingsproces help ik ze om tot een betere samenwerking te komen met hun paard. Één van de belangrijkste middelen die ik daarbij inzet is het 'Profileren'.

Maatwerk

Ruiters leren hoe ze hun paard kunnen profileren om zo gericht maatwerk te kunnen bieden op het gebied van omgang, training en verzorging.

Op die manier kunnen optimale prestaties en plezier behaald en verkregen worden.

Ik ben creatief, innovatief, positief, open-minded en zet deze skills ook actief in tijdens het begeleiden van mijn studenten.

Door ze andere-, innovatieve en paard- en mens vriendelijke inzichten te bieden in de situaties waar ze tegenaan lopen bied ik ze de mogelijkheid om zich, samen met hun paard, tot hun volle potentieel te ontwikkelen.

SONY DSC

Mijn missie is het verbeteren van paardenwelzijn door middel van kennisoverdracht.

Ben jij een ruiter die het gevoel heeft vastgelopen te zijn? En verloopt de samenwerking en communicatie met je paard niet zoals je graag zou willen?

Wanneer je hier graag aan wilt werken door het opbouwen van kennis, begrip en een duurzame relatie, met de daarbij behorende (ruiter)vaardigheden, lees dan zeker even verder want dan kan ik je helpen!

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om ruiters te begeleiden in het pad wat ze samen met hun paard afleggen en ze te leren hun paard beter te begrijpen.

Ik geloof namelijk dat wanneer er vanuit de ruiter meer inzicht, bewustwording en begrip is waarom het paard 'doet wat hij doet', dit de relatie en samenwerking met het paard enorm kan verbeteren.

Echter geloof ik ook dat veel ruiters de kennis die ze hiervoor in huis dienen te hebben niet bezitten, dit zorgt vaak voor onnodige miscommunicaties en frustraties.

Benut je volle potentieelSONY DSC

Ikzelf werk met paarden omdat ik het leuk vind, voor veel paardeneigenaren is dat ook de oorspronkelijke gedachte.

Echter ervaar ik vaak dat voor veel mensen door verschillende omstandigheden de lol en het plezier er af is.

Dat kan anders!

Ik wil jou helpen het maximale uit jezelf en je paard te halen, zowel op relationeel, mentaal en fysiek vlak. Iedereen kan namelijk leren zijn paard te begrijpen en op een harmonieuze manier samen te werken!

Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring met meer dan 500 paarden. In deze jaren heb ik verschillende paden bewandelt, sommige liepen lekker, andere minder.

Waar ook ik steeds tegenaan liep was dat het gevoel van samenwerking en connectie ontbrak, dat ik het gevoel had dat er iets ‘miste’ in de relatie met mijn paarden.

Daarnaast bleek het een constante uitdaging om de training en het management van al mijn individuele paarden -in de hedendaagse maatschappij- zo ideaal mogelijk vorm te geven.

SONY DSC

Het roer om

Op een bepaald moment heb ik het roer omgegooid en ben ik buiten de voor-mij-bekende-paden gaan zoeken naar de antwoorden op mijn vragen. Veel daarvan heb ik gevonden!

Vandaag de dag resulteert dat in een volledig unieke werkwijze waarbij ik het paard en ruiter als twee unieke individuen benaderd.

Dit is inmiddels ook mijn specialisatie en de kern van mijn werkwijze: Paarden Profileren en Ruiter Ontwikkeling.

Jezelf als ruiter ontwikkelen op alle benodigde vlakken en het leren van het profileren van je paard (en jezelf!) is eigenlijk onmisbaar om in iedere situatie maatwerk te kunnen bieden.

Minder problemen, meer plezier!

Ik ben ontzettend gek op het werk wat ik doe.

Ik geloof namelijk dat als ik jou leer hoe je je paard beter kunt begrijpen, dat jullie relatie daar beter van wordt, jullie minder problemen en meer plezier zullen ervaren. IMG_0090

Hierdoor krijgt je paard een beter leven worden jullie beide gezonder en gelukkiger!

Als je eenmaal thuis raakt in mijn werkwijze zul je ervaren hoe simpel het is om een betere relatie te ontwikkelen, specifieke trainingsstrategieën toe te passen om je paard te geven wat hij nodig heeft.

Ook leer je hoe je simpel het management van je paard kunt te ver-paard-vriendelijk-en.

Je zult je al snel afvragen waarom je veel dingen nooit eerder hebt geweten.

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Kijk dan eens rustig rond op mijn site om te zien wat de mogelijkheden zijn! Have fun!