headershadow

Latest Blogposts

Update - Terug van weg geweest!

Na een lange tijd weinig tot geen online activiteit door persoonlijke omstandigheden, ga ik weer actief aan de slag om mijn website te updaten.

Ik zal jullie kort bijpraten met wat leuke nieuwtjes! Laten we beginnen met het leukste nieuws. Mijn paarden wonen sinds kort in een paddock paradise! Mijn eigen paddock paradise wel te verstaan. Ik ben zo ontzettend blij ik ze deze manier van huisvesten kan bieden. Ze genieten er dan ook met volle teugen van hun paardenleven.

Ze hebben een ruime stal (+100m2), een bak/paddock van 25x40m, ruime verharding rondom de stal op een totaal perceel van circa 2 hectare. De paarden leven in een groep en hebben 24/7 hooi tot hun beschikking en kunnen eveneens natuurlijk het hele jaar door zelf kiezen waar ze willen staan en wat ze willen doen. Ultieme vrijheid dus zo ver dat in Nederland kan ūüėČ

siteernie1

Ik heb nog plek voor wat stal/kuddegenoten, ben je dus op zoek naar een dergelijke plek, mail me dan gerust om eens langs te komen. We zitten gevestigd in 's-Gravendeel (onder Rotterdam) en zijn goed toegankelijk vanuit zowel regio Rotterdam als vanuit Dordrecht.

Daarnaast geef ik naast de overige privélessen, sinds enige tijd les op een fantastische locatie in Hellevoetsluis, de Iron Horse Ranch. De Iron Horse Ranch is sinds ruim een half jaar in eigendom van Angela en Arian en die hebben daar fantastische veranderingen doorgevoerd. Een groot deel van de paarden en pony's leeft er sinds kort in groepshuisvesting, álle paarden krijgen onbeperkt hooi en als klap op de vuurpijl worden álle manegepony's en -paarden bitloos bereden. Als dat niet vooruitstrevend is!

Je begrijpt dat het voor mij natuurlijk een feest is om op zo'n locatie, met ook nog eens twee prachtige binnenbanen, les te geven. Op maandagavond verzorg ik privélessen aan ruiters die met hun paard aan de hand (willen leren) werken en natuurlijk ook dressuurlessen onder het zadel. Voorop staat om van ruiters bewuste trainers te maken die in staat worden om hun paard op een gezonde manier te gymnastiseren. Daarnaast worden er met regelmaat leerzame en inspirerende clinics en workshops georganiseerd.

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Update - Terug van weg geweest!

Plaats een reactie


*