headershadow

Latest Blogposts

ZomerBodyworkChallenge TIP van Marissa

Degenen die de ZomerBodyworkChallenge gevolgd hebben, hebben de afgelopen 10 dagen iedere dag het gezicht van mijn trouwe leerling en af-en-toe-assistente Marissa voorbij zien komen.

Die wil ik vandaag even in het zonnetje zetten! Enerzijds omdat ze me altijd zo goed helpt, en anderzijds omdat ze vandaag een perfecte tip voor jullie heeft!

Marissa is al jaren een leerling van me en is ook altijd in om te helpen met het verlenen van hand en span diensten. Zoals ook tijdens het maken van de foto's voor de ZBC!

Marissa wedstrijd

Deze topper rijdt met haar Friese merrie Ynskje in de klasse L1 dressuur. Ze rijden tussen de paarden, en dat terwijl Marissa nog maar 12 jaar is!

Marissa heeft Ynskje dressuurmatig helemaal zelf opgeleid, nadat ze 13 jaar voor de kar had gelopen en 8(!!!) veulens had gehad. Dat is dus al een prestatie op zich. đŸ˜‰

Gisteren stuurde ze me een aantal foto's door en toen bedacht ik me, dat moet ik gelijk delen met de rest van de deelnemers!

Vandaag dus: de ZBC tip van Marissa!

Stap 1: lamineer de PDF werkbladen van de ZBC.

ZBCmap3

Stap 2: perforeer in iedere linkerbovenhoek een gaatje.

Stap 3: bind ze bij elkaar met een sleuterhanger ringetje.

ZBCmap2

Stap 4: pimp jouw mapje met een mooie cover met een mooie foto van jezelf en je paard er op!

ZBCmap1

Stap 5: hang op in je zadelkamer of kast zodat je ze iedere dag gemakkelijk bij de hand hebt!

Nooit meer verfrommelde- of nat geworden papiertjes die onleesbaar worden. En geen excuses om de oefeningen niet te doen! đŸ˜‰

Heb jij mijn GRATIS e-book al?
Vul hier onder je gegevens in en ik stuur hem direct naar je toe, je kunt er dus gelijk mee aan de slag. TIP: print hem uit en neem mee naar stal!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “ZomerBodyworkChallenge TIP van Marissa

Plaats een reactie


*